Κεντρικό Σύστημα Σκούπας

Κεντρικό σύστημα καθαριότητας

Το κεντρικό σύστημα καθαρισμού αποτελεί μία κεντρική εγκατάσταση ηλεκτρικής σκούπας, σε κτίρια / διαμερίσματα τα οποία είναι υπό κατασκευή ή βρίσκονται σε φάση ανακαίνισης, αλλά ακόμη και υφιστάμενα. Το μεγαλύτερο όφελος μεταξύ άλλων είναι ότι ο/η χρήστης, απαλλάσσεται από τη χρονοβόρα και κοπιαστική μεταφορά της ηλεκτρικής σκούπας, διατηρώντας το χώρο του απόλυτα καθαρό.

Πώς λειτουργεί...

Τοποθετούμε το μοτέρ σε ένα δευτερεύων χώρο. Με ειδικούς σωλήνες από PVC, διακλαδώνουμε το χώρο από το μοτέρ ως το πιο απόμακρο σημείο που θέλουμε να σκουπίσουμε και σε διάφορα σημεία τοποθετούμε αναμονές αναρρόφησης. Παρέχουμε στο (στην) χρήστη ένα εύκαμπτο σωλήνα μήκους 7 - 9 μέτρων, ο οποίος κουμπώνει στην αναμονή, αρκετό ώστε να σκουπίσει μια επιφάνεια περίπου 50m2, από κάθε αναμονή.

Δυνατότητες Χρήσης

Εκτός των εξαρτημάτων που διαθέτει μια απλή σκούπα, το σύστημα διαθέτει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τον καθαρισμό των πιο δύσκολων σημείων ενός χώρου καθώς και ειδικό κάδο 20Lt. για αναρρόφηση υγρών, μάζας και στάχτης. Επίσης διαθέτει και κεφαλή για την περιποίηση κατοικίδιων ζώων.

Κερδίστε Επιπλέον...

1 EΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Παύει η ενοχλητική μεταφορά της κοινής ηλεκτρικής σκούπας, ιδίως σε κατοικίες ή ξενοδοχεία, όπου ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη μεταφορά της από όροφο σε όροφο, ή από δωμάτιο σε δωμάτιο. Δοκιμάστε να σκουπίσετε μία σκάλα με κοινή ηλεκτρική σκούπα. Θα αναγκαστείτε για όλο το μήκος της σκάλας να την κρατάτε στα χέρια.

2 ΑΘΟΡΥΒΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ Ολιγότερο θορυβώδες από μια κοινή ηλεκτρική σκούπα στο χώρο όπου βρίσκεται το μοτέρ, και εντελώς αθόρυβο στο χώρο τον οποίο σκουπίζουμε. Μπορείτε λοιπόν να συνεχίσετε τον ύπνο σας.

3 ΧΡΟΝΟ Σίγουρα ο πιο γρήγορος τρόπος για να σκουπίσουμε αποτελεσματικά μια κατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο. Τόσο γρήγορο που σε ξενοδοχεία αποβαίνει ανάλογα με τον αριθμό των δωματίων σε μείωση του υπαλληλικού προσωπικού. Σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, τα συνεργεία καθαρισμού μειώνουν το κόστος χρέωσης στους πελάτες τους διότι δεν μεταφέρουν τη σκούπα τους.

4 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τόσο από άποψη κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, όσο και από άποψη συντήρησης, καθώς το μοναδικό εξάρτημα που μπορεί να χριαστεί αλλαγή είναι το φίλτρο του κάθε δυο χρόνια Πολύ σημαντικός παράγοντας οικονομίας είναι ο βαθύς καθαρισμός που γίνεται στα χαλιά σας, τις μοκέτες και τα υφάσματα επίπλωσης καθώς η σκόνη και οι μικροοργανισμοί δεν επανέρχονται μέσα στο χώρο σας.